nieuws

Maxime Verhagen opgenomen met hartklachten

bouwbreed 3812

Maxime Verhagen opgenomen met hartklachten

Maxime Verhagen heeft zijn taak als voorzitter van Bouwend Nederland even naast zich neer gelegd als gevolg van hartklachten. Deze week heeft hij een medische ingreep ondergaan. “Maar ik voel me goed.”

Verhagen is afgelopen week gedotterd. Het herstel gaat voorspoedig. Verhagen: “Ik voel me goed, je hoeft je geen zorgen te maken, maar ik ben een tijdje uit de running”, laat hij tegenover Cobouw weten.

Fries Heinis, directeur van Bouwend Nederland leeft met Verhagen mee. “We gaan er niet om jokken, hij heeft een tijdje aan de monitor gelegen en is gedotterd. We zullen ons boegbeeld even moeten missen, maar gelukkig hebben we meer krachten binnen Bouwend Nederland die zijn taken kunnen overnemen.”

Sportieve kerel

Wanneer de voorman van Bouwend Nederland precies last kreeg van de hartklachten is onduidelijk. “Maar het is een sportieve kerel”, weet Heinis. “Elke zondag sport hij met een personal coach.”

Verhagen is vandaag (donderdag) 61 jaar geworden. De eerste grapjes zijn alweer gemaakt. Heinis. “Ik heb hem van harte gefeliciteerd, met de nadruk op hart.”

Vice-voorzitter Henk Homberg en andere leden van het dagelijks bestuur en directie van Bouwend Nederland nemen zijn taken de komende weken waar.

Reageer op dit artikel