nieuws

‘PPG werkt aan nieuw bod op Akzo Nobel’

bouwbreed 19

‘PPG werkt aan nieuw bod op Akzo Nobel’

Het Amerikaanse verfbedrijf PPG Industries werkt aan een nieuw bod op Akzo Nobel. Dat meldt persbureau Bloomberg dinsdag op basis van ingewijden.

Akzo Nobel wees een eerste bod van PPG ter waarde van bijna 21 miljard euro begin deze maand resoluut van de hand. Direct daarna klonk echter al het geluid dat het bedrijf uit Pittsburgh van plan zou zijn een nieuwe poging te wagen. Aan de voorbereiding van een nieuw bod zou nu worden gewerkt, maar concrete details over de inhoud ervan konden de ingewijden niet leveren.

PPG, dat net als Akzo niet wilde reageren op de berichten van Bloomberg, zei na de afwijzing door het Nederlandse bedrijf zijn opties nauwkeurig te zullen afwegen. Volgens Bloomberg heeft een, niet nader genoemde, grote institutionele investeerder Akzo opgeroepen om een nieuw bod serieus in overweging te nemen.

Reageer op dit artikel