nieuws

Onno Dwars van VolkerWessels naar Ballast Nedam

bouwbreed 510

Onno Dwars van VolkerWessels naar Ballast Nedam

Een opvallende overstap: Onno Dwars vertrekt bij VolkerWessels Vastgoed en gaat als commercieel directeur aan de slag bij Ballast Nedam Ontwikkelinig.

In een mail laat Dwars weten “twaalf jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor VolkerWessels Vastgoed”, maar dat het tijd is voor een nieuwe stap in zijn carriere.

Dwars groeide bij VolkerWessels uit tot het boegbeeld op het gebied van duurzaamheid. Ook buiten de onderneming bleef dat niet onopgemerkt. Zijn inzet voor verduurzaming van de vastgoedsector leverde hem vorig jaar de Green Leader Award op.

Hoewel VolkerWessels met Dwars (36) een groot talent ziet vertrekken, vat het concern de scheiding sportief op. “Onno heeft altijd veel betekend voor duurzaamheid in de bouw. Dat blijft hij ongetwijfeld doen, wij wensen hem daarbij veel succes”, laat het concern in een reactie weten.

Reageer op dit artikel