nieuws

Coen Hagedoorn Bouwgroep neemt ook deel Jurriëns over

bouwbreed 345

Coen Hagedoorn Bouwgroep neemt ook deel Jurriëns over

Coen Hagedoorn Bouwgroep neemt de activiteiten van Jurriëns Midden, Jurriëns West en Steenhouwerij Maarssen over. Eerder nam Friso Bouwgroep al de noordelijke activiteiten van het failliete Jurriëns over. 

Begin april vroeg Jurriëns surseance van betaling aan. De bouwer uit Utrecht is al jaren verliesgevend en verkeerde in financiële nood door “enkele verlieslatende projecten uit het verleden”.

In 2014 bedroeg het verlies ruim zes ton, het jaar ervoor zelfs ruim 5 miljoen. De omzet van het bedrijf lag afgelopen jaren rond de 50 miljoen. In 2013 behoorde Jurriëns nog tot vijftig grootste aannemers van Nederland met een omzet van ruim 65 miljoen.

Reageer op dit artikel