nieuws

Takkenkamp lijft isolatiepoot 
van Feenstra in

bouwbreed

Takkenkamp lijft isolatiepoot 
van Feenstra in

De Takkenkamp Groep uit Zelhem heeft de isolatiepoot van Nuon-dochter Feenstra overgenomen. Dat hebben de ondernemingen dinsdag bekend­gemaakt, zonder daarbij financiële details te melden.

De ongeveer honderd werknemers van Feenstra Isolatie gaan allemaal over naar Takkenkamp, dat daardoor qua personeelsbestand in omvang verdubbelt. Voor de gespecialiseerde aannemer uit Zelhem betekent de overname een uitbreiding van zijn dienstverlening. Naast voegwerk, gevelonderhoud, gevelrenovatie en restauratie zal de onderneming voortaan woningen en gebouwen ook isoleren. Het bedrijf gaat zich volgens algemeen directeur Rick Takkenkamp profileren als partner in het integraal verduurzamen van de complete buitenschil.

Particuliere en zakelijke markt

“Met de isolatieactiviteiten erbij kunnen we nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen”, zegt hij. “Met ons landelijk dekkende netwerk van vestigingen bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt en groeien we nog steeds.”

Drie ondernemingen

Na de overname bestaat de Takkenkamp Groep uit drie ondernemingen: Takkenkamp Gevelonderhoud, Van Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. Het bedrijf heeft vestigingen in Zelhem, Groningen, Oirschot, Lunteren, Deventer en het Duitse Stadtlohn.

Feenstra neemt afscheid van zijn isolatieactiviteiten omdat de Nuon-dochter zich steeds meer richt op service en onderhoud van technische installaties in en om het huis.

Reageer op dit artikel