nieuws

Rabobank-bankiers reden Ferrari Visser

bouwbreed

Rabobank-bankiers reden Ferrari Visser

Werknemers van Rabobank reden in de Ferrari’s van vastgoedontwikkelaar Ger Visser.

Dat zegt Visser in het televisieprogramma De slag om London, dat zondagvond werd uitgezonden. Ger Visser was de directeur-eigenaar van vastgoedontwikkelaar Eurocommerce, dat in 2012 failliet ging. Het bedrijf had bijna 300 miljoen euro schuld bij Rabobank en dochterbedrijf FGH Bank. Rabobank beticht Visser van valsheid in geschrifte. De bank liet de Olympische paardenstal met prijswinnend paard London veilen, zeer tegen het zere been van Visser. Volgens de gevallen vastgoedmagnaat ging hij in de goede tijd nog geregeld een autotochtje maken met Rabobank-bankiers die dan zelf in een van de twintig Ferrari’s reden. “Dan gingen we een appeltaart eten, en tussen de middag lunchen.”

Reageer op dit artikel