nieuws

Tebodin buigt zich over cacaofabriek

bouwbreed

Te bodin helpt in Indonesië voedingsconcern Cargill mee om een fabriek te bouwen voor de verwerking van cacaobonen. Het Haagse ingenieursbureau verzorgt het conceptuele ontwerp, zorgt voor de detailengineering en ondersteunt de inkoop. Tevens treedt Tebodin op als bouwmanager en bewaakt het bureau de veiligheid. Het in Surabaya te bouwen cacaocomplex omvat diverse gebouwen, waaronder […]

Te bodin helpt in Indonesië voedingsconcern Cargill mee om een fabriek te bouwen voor de verwerking van cacaobonen. Het Haagse ingenieursbureau verzorgt het conceptuele ontwerp, zorgt voor de detailengineering en ondersteunt de inkoop. Tevens treedt Tebodin op als bouwmanager en bewaakt het bureau de veiligheid. Het in Surabaya te bouwen cacaocomplex omvat diverse gebouwen, waaronder de fabriek, met een totaal vloeroppervlak van 17.500 vierkante meter. De aanleg van wegen en het zorgen voor de omheining behoren tot het project. De fabriek zal jaarlijks 70.000 ton cacaobonen kunnen verwerken. Het kantoor van Tebodin in Velsen ontfermt zich over het ontwerp van de apparatuur en de pijpleidingen. De vestiging in Vietnam beoordeelt het bouwku ndige ontwerp. De uitvoering ligt in handen van het kantoor in Indonesië.

Reageer op dit artikel