nieuws

Bijna klaar voor openstelling

bouwbreed

In Amsterdam wordt de laatste hand gelegd aan de Tweede Coentunnel die binnenkort voor het verkeer wordt opengesteld. De door Coentunnel Company gebouwde tunnel is opgebouwd uit betonnen afzinkelementen die in Barendrecht zijn gebouwd en ter plaatse zijn afgezonken en aan elkaar zijn gekoppeld. De tunnel onder het Noordzeekanaal, naast de bestande Coentunnel, moet de […]

In Amsterdam wordt de laatste hand gelegd aan de Tweede Coentunnel die binnenkort voor het verkeer wordt opengesteld. De door Coentunnel Company gebouwde tunnel is opgebouwd uit betonnen afzinkelementen die in Barendrecht zijn gebouwd en ter plaatse zijn afgezonken en aan elkaar zijn gekoppeld. De tunnel onder het Noordzeekanaal, naast de bestande Coentunnel, moet de verkeersdoorstroming verbeteren en files doen afnemen. Coentunnel Company bestaat uit Arcadis, Besix Group, CFE, Dredging International, Dura Vermeer, Mobilis en European Infrastructure Investement. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel