nieuws

KPN-kantoor wordt omgebouwd tot hotel

bouwbreed

Een van de grootste leegstaande kantoorgebouwen van Amsterdam wordt getransformeerd tot hotel. Het voormalige KPN-kantoor in Amsterdam-Sloterdijk gaat onderdak bieden aan het Park Inn by Radisson Hotel met 478 kamers, 4000 vierkante meter conferentieruimte, diverse restaurants en driehonderd parkeerplaatsen. Volgens Aberdeen Asset Management, manager van vastgoedfonds Europe 1, lenen indeling en opzet van het leegstaande […]

Een van de grootste leegstaande kantoorgebouwen van Amsterdam wordt getransformeerd tot hotel. Het voormalige KPN-kantoor in Amsterdam-Sloterdijk gaat onderdak bieden aan het Park Inn by Radisson Hotel met 478 kamers, 4000 vierkante meter conferentieruimte, diverse restaurants en driehonderd parkeerplaatsen.

Volgens Aberdeen Asset Management, manager van vastgoedfonds Europe 1, lenen indeling en opzet van het leegstaande gebouw The Dam (28.000 vierkante meter) zich goed voor hotelvestiging. Het pand wordt bovendien sterk verduurzaamd. D/Dock Architecten maakt het gebouwontwerp. Eind 2014 zal het hotel van de Rezidor Hotel Groep in het middensegment van de markt zijn deuren openen.

Reageer op dit artikel