nieuws

Geen bezwaar tegen regelwerk Pannerden

bouwbreed

Er is geen beroep aangetekend tegen de bouw van een regelwerk in het Gelderse dorp Pannerden. Rijkswaterstaat maakt dat bekend. Het regelwerk is een betonnen constructie die wordt gebruikt bij voorkomen van wateroverlast. Het vervult een sleutelrol in de plannen voor de Zorgdijk binnen het dorp. Deze moet de functie van zomerkade gaan vervullen. De […]

Er is geen beroep aangetekend tegen de bouw van een regelwerk in het Gelderse dorp Pannerden. Rijkswaterstaat maakt dat bekend. Het regelwerk is een betonnen constructie die wordt gebruikt bij voorkomen van wateroverlast. Het vervult een sleutelrol in de plannen voor de Zorgdijk binnen het dorp. Deze moet de functie van zomerkade gaan vervullen. De Zorgdijk zorgt voor onder meer veiligheid in de Lobberdensche Waard. Daarom moet het voor het nieuw hoogwaterseizoen gereed zijn. Maar om die rol te kunnen spelen moet de Zorgdijk eerst worden verhoogd. Dat gaat gebeuren zodra de vergunningen voor de bouw van het regelwerk in orde zijn.

Reageer op dit artikel