nieuws

‘Factsheet’ behandelt goede ventilatie

bouwbreed

BouwTransparant.nl heeft de ‘factsheet Ventilatie’ gepubliceerd. Dit document behandelt kort de belangrijkste eisen voor het ontwerp en de uitvoering van een goed functionerend ventilatiesysteem. De factsheet is bedoeld voor onder andere medewerkers van Bouw en Woningtoezicht, woningcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs en aannemers. Het document is ontwikkeld aan de hand van metingen van BouwTransparant. BouwTransparant.nl is een […]

BouwTransparant.nl heeft de ‘factsheet Ventilatie’ gepubliceerd. Dit document behandelt kort de belangrijkste eisen voor het ontwerp en de uitvoering van een goed functionerend ventilatiesysteem.

De factsheet is bedoeld voor onder andere medewerkers van Bouw en Woningtoezicht, woningcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs en aannemers. Het document is ontwikkeld aan de hand van metingen van BouwTransparant. BouwTransparant.nl is een initiatief van het CO2-Servicepunt en de regionale Dubo-consulent Noord-Holland. DWA installatie- en energieadvies geeft in opdracht van Provincie Noord-Holland vorm aan beide activiteiten.

Reageer op dit artikel