nieuws

Bouwplaats Londen telt 12.635 werkers

bouwbreed

Op de bouwplaatsen voor de Olympische Spelen en het Olympisch Dorp in Londen zijn gezamenlijk 12.635 werkers aan de slag. Daarnaast werken nog eens enkele duizenden bouwvakkers elders in het land aan trainings- en andere faciliteiten. Volgens de Olympic Delivery Authority komt een kwart van de werkers uit de achtergestelde buurten rond de locatie voor […]

Op de bouwplaatsen voor de Olympische Spelen en het Olympisch Dorp in Londen zijn gezamenlijk 12.635 werkers aan de slag. Daarnaast werken nog eens enkele duizenden bouwvakkers elders in het land aan trainings- en andere faciliteiten. Volgens de Olympic Delivery Authority komt een kwart van de werkers uit de achtergestelde buurten rond de locatie voor de Spelen in Oost-Londen. Een van de belangrijkste doelen voor de ODA is altijd geweest de werkgelegenheid in deze buurten op te vijzelen. Alles bij elkaar hebben 3.400 mensen uit de omgeving een speciale bouwopleiding op de Olympische locatie ontvangen.

Reageer op dit artikel