nieuws

Tebodin lijft Hongaarse vestiging volledig in

bouwbreed

BAM-dochter Tebodin heeft het resterende een derde belang verworven in Tebodin EC van KON-IN. Hiermee heeft het ingenieursbureau het volledige eigendom van de Tebodin-onderneming in Hongarije. Met zestig medewerkers in de kantoren in Boedapest en Szeged werd vorig jaar een omzet behaald van circa 4 miljoen euro. Tebodin EC is opgericht in 1990. De onderneming […]

BAM-dochter Tebodin heeft het resterende een derde belang verworven in Tebodin EC van KON-IN. Hiermee heeft het ingenieursbureau het volledige eigendom van de Tebodin-onderneming in Hongarije. Met zestig medewerkers in de kantoren in Boedapest en Szeged werd vorig jaar een omzet behaald van circa 4 miljoen euro.
Tebodin EC is opgericht in 1990. De onderneming heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Hongarije die projecten realiseert voor zowel lokale als internationale klanten. Zo werkten de ingenieurs onder meer voor Michelin, Bosch en Unilever.

Reageer op dit artikel