nieuws

Arcadis Logos helpt bij verkeer in druk Brasilia

bouwbreed

Arcadis Logos heeft opdracht gekregen een plan te maken voor de verbetering van het openbaar vervoer in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia. De order vertegenwoordigt een waarde van 6,6 miljoen euro. De werkzaamheden die Arcadis op zich neemt, passen in een plan van 210 miljoen euro. De twee miljoen inwoners tellende stad Brasilia streeft in logistieke […]

Arcadis Logos heeft opdracht gekregen een plan te maken voor de verbetering van het openbaar vervoer in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia. De order vertegenwoordigt een waarde van 6,6 miljoen euro.
De werkzaamheden die Arcadis op zich neemt, passen in een plan van 210 miljoen euro. De twee miljoen inwoners tellende stad Brasilia streeft in logistieke zin naar een betere afstemming op zijn satellietsteden. Onderzocht wordt hoe bus en metro beter te combineren en de regio aantrekkelijker en efficiënter te maken. Op het programma staan de invoering van een automatisch systeem om kaartjes te controleren, de komst van nieuw materieel en het gebruik van elektronische verkeerssystemen. Arcadis Logos concentreert zich vooral op het management van de verbeteringsplannen.

Reageer op dit artikel