nieuws

Lijm

bouwbreed

Lijm- en bentonietproducten van Hakron dichten constructies af en zijn geschikt voor het verlijmen van zwelbanden op beton en staal, zegt Hakron van zijn contactlijm SuperX 1. De leverancier uit Nunspeet noemt dit elastische hecht- en afdichtingsmiddel ook goed voor het afdichten van aansluitvoegen, platen uit PS en PU-schuim, kunststof bekledingen en aluminiumprofielen. SuperX 1 hecht op de meeste niet-poreuze ondergronden, of ze nu vochtig of droog zijn.

Lijm- en bentonietproducten van Hakron dichten constructies af en zijn geschikt voor het verlijmen van zwelbanden op beton en staal, zegt Hakron van zijn contactlijm SuperX 1. De leverancier uit Nunspeet noemt dit elastische hecht- en afdichtingsmiddel ook goed voor het afdichten van aansluitvoegen, platen uit PS en PU-schuim, kunststof bekledingen en aluminiumprofielen. SuperX 1 hecht op de meeste niet-poreuze ondergronden, of ze nu vochtig of droog zijn.
Met ZwelpastaX biedt Hakron een hecht- en afdichtingsmiddel op basis van bentoniet. De Nunspeetse leverancier adviseert het voor het verlijmen van zwelbanden in constructievoegen en voor het afdichten van kabel- en buisdoorvoeren. ZwelpastaX doet het alleen wanneer het rondom is omgeven door minstens 8 centimeter beton. Pas dan kan het bentoniet scheuren en gaten vullen.

Reageer op dit artikel