nieuws

Siemens introduceert camera met Pixim-techniek

bouwbreed

SHrS Siemens heeft een nieuwe videobewakingscamera met geïntegreerde Pixim-chipsettechnologie geïntroduceerd, die in situaties met veel contrast en moeilijke lichtomstandigheden uitkomst biedt. De 1/3 inch CMOS-kleurencamera met de gepatenteerde Digital Pixel system-technologie (DPS) van Pixim Incorporated converteert het licht van elke pixel naar een digitaal signaal. Hierdoor ontstaat een belichtingstijd, die scherpe beelden en kleuraccuratesse geeft. De kleurencamera heeft een resolutie van 500 lijnen. Hij legt essentiële details vast. De camera is geschikt voor zowel de NTSC- als de PAL-videostandaa rd,

SHrS Siemens heeft een nieuwe videobewakingscamera met geïntegreerde Pixim-chipsettechnologie geïntroduceerd, die in situaties met veel contrast en moeilijke lichtomstandigheden uitkomst biedt. De 1/3 inch CMOS-kleurencamera met de gepatenteerde Digital Pixel system-technologie (DPS) van Pixim Incorporated converteert het licht van elke pixel naar een digitaal signaal. Hierdoor ontstaat een belichtingstijd, die scherpe beelden en kleuraccuratesse geeft. De kleurencamera heeft een resolutie van 500 lijnen. Hij legt essentiële details vast. De camera is geschikt voor zowel de NTSC- als de PAL-videostandaa rd,

Reageer op dit artikel