nieuws

BAM-dochter bouwt ziekenhuizen in Wales

bouwbreed

bunnik – HBG Construction, de Britse dochter van de Koninklijke BAM Groep, bouwt twee ziekenhuizen in Gwent (Wales). Met de bouw is een bedrag gemoeid van 187 miljoen euro. Gwent Healthcare NHS Trust is opdrachtgever. Het betreft een algemeen ziekenhuis met een capaciteit van 276 bedden. Het gebouw krijgt vier verdiepingen en bevat behalve ziekenzalen […]

bunnik – HBG Construction, de Britse dochter van de Koninklijke BAM Groep, bouwt twee ziekenhuizen in Gwent (Wales). Met de bouw is een bedrag gemoeid van 187 miljoen euro. Gwent Healthcare NHS Trust is opdrachtgever.

Het betreft een algemeen ziekenhuis met een capaciteit van 276 bedden. Het gebouw krijgt vier verdiepingen en bevat behalve ziekenzalen onder meer verpleeg- en behandelkamers en een eerste hulppost. De bouwkosten zijn 150 miljoen euro. Het tweede ziekenhuis telt 107 bedden. De bouwkosten bedragen 37 miljoen euro. Het gaat om een algemeen ziekenhuis met behandel- en zorgfaciliteiten.

Reageer op dit artikel