nieuws

Nieuwe software van GeoDelft en SCIA

bouwbreed

delft – Kennisinstituut GeoDelft en het Belgische softwarehuis SCIA gaan samen software ontwikkelen voor geotechniek en constructie. Inmiddels heeft de samenwerking gestalte gekregen. “Onder meer de ontwikkelingscapaciteit van SCIA wordt ingezet voor de realisatie van nieuwe software door GeoDelft”, zo blijkt uit een toelichting. Voor de distributie van de software wordt samengewerkt met Delft GeoSystems […]

delft – Kennisinstituut GeoDelft en het Belgische softwarehuis SCIA gaan samen software ontwikkelen voor geotechniek en constructie.

Inmiddels heeft de samenwerking gestalte gekregen. “Onder meer de ontwikkelingscapaciteit van SCIA wordt ingezet voor de realisatie van nieuwe software door GeoDelft”, zo blijkt uit een toelichting.

Voor de distributie van de software wordt samengewerkt met Delft GeoSystems en Scia. De producten worden zowel binnen als buiten de Benelux verspreid. Geodelft is specialist in onderzoek en advisering op het gebied van grondmechanica, funderingstechniek en geo-ecologie. SCIA is ontwerper van softwareproducten voor de constructiesector. Het bedrijf werkt internationaal.

Reageer op dit artikel