nieuws

Gips

bouwbreed

De Nederlandse Branche Vereniging Gips ((NBVG) heeft beging dit jaar de website www.gips.nl gelanceerd. Met de site wil de vereniging een breed publiek in kort bestek algemene informatie over gips en zijn toepassingen te geven. Zo is er beknopte informatie over onder andere gietvloeren, gipsvezelplaten en stukadoorsgips. De site biedt ook mogelijkheid tot het stellen […]

De Nederlandse Branche Vereniging Gips ((NBVG) heeft beging dit jaar de website www.gips.nl gelanceerd. Met de site wil de vereniging een breed publiek in kort bestek algemene informatie over gips en zijn toepassingen te geven. Zo is er beknopte informatie over onder andere gietvloeren, gipsvezelplaten en stukadoorsgips. De site biedt ook mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Reageer op dit artikel