nieuws

Holland Railconsult krijgt Hanzelijn

bouwbreed

utrecht – Holland Railconsult heeft twee grote contracten van de Hanzelijn binnengehaald. Het eerste contract betreft de zogenoemde Hanzelijn Backoffice, waarin de technische advisering en ondersteuning van opdrachtgever Prorail door HRC is geregeld. Het tweede contract betreft de engineering van de aansluitingen van het nieuwe op het bestaande spoor, de aanleg van geluidsschermen en de […]

utrecht – Holland Railconsult heeft twee grote contracten van de Hanzelijn binnengehaald. Het eerste contract betreft de zogenoemde Hanzelijn Backoffice, waarin de technische advisering en ondersteuning van opdrachtgever Prorail door HRC is geregeld.

Het tweede contract betreft de engineering van de aansluitingen van het nieuwe op het bestaande spoor, de aanleg van geluidsschermen en de ombouw van station Lelystad en de nieuwbouw van de haltes Dronten en Kampen.

Beide contracten hebben een looptijd van 2005 tot 2012. Dan moet de nieuwe spoorlijn tussen Lelystad en Zwolle worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel