nieuws

Auerhaan breidt serie luchtbehandelaars uit

bouwbreed

lelystad – Auerhaan breidt de reeks luchtbehandelingsinstallaties van de reeks CTA uit met de nieuwe serie RTA. De systemen van deze reeks RTA is voorzien van een koelinstallatie. Alle benodigdheden voor de RTA�s zijn in één behuizing ondergebracht. De toestellen kunnen buiten staan en hoeven alleen nog te worden voorzien van de kanaalaansluitingen en een […]

lelystad – Auerhaan breidt de reeks luchtbehandelingsinstallaties van de reeks CTA uit met de nieuwe serie RTA. De systemen van deze reeks RTA is voorzien van een koelinstallatie. Alle benodigdheden voor de RTA�s zijn in één behuizing ondergebracht.

De toestellen kunnen buiten staan en hoeven alleen nog te worden voorzien van de kanaalaansluitingen en een aansluiting op het elektranet. Afhankelijk van de gebruikte compressor telt het programma negen modellen met een koelcapaciteit van 54 tot 225 kilowatt en een luchtcapaciteit van 10.000 tot 44.000 kubieke meter per uur of vijf modellen met een koelcapaciteit van 97 tot 244 kilowatt en een luchtcapaciteit van 17.000 tot 44.000 kubieke meter per uur. De omkasting bestaat uit een frame van aluminiumprofielen die verbonden zijn met hoekstukken. In de profielen worden sandwich-panelen gemonteerd die aan de buitenkant zijn voorzien van een coating. Tussen de panelen zit 50 millimeter isolatiemateriaal. De toestellen kunnen worden uitgebreid met onder meer platen- of kruisstroomwisselaars voor het terugwinnen van warmte. De platenvariant is uitgevoerd als mee- of tegenstroomwisselaar en wordt vervaardigd uit aluminium of roestvast staal.

Reageer op dit artikel