nieuws

Stabiplan verbetert tekenprogramma

bouwbreed

bodegraven – Stabiplan presenteert de nieuwe versie van de module StabiCAD LT Sanitair & Riolering. StabiCAD LT is een tekenprogramma voor installatietechnisch, bouwkundig en arbo/veiligheidstechnisch tekenwerk. De module Sanitair & Riolering verbetert volgens de leverancier uit Bodegraven het inzicht in de installatie. De nieuwe module is gebaseerd op het DistributieModelTM van StabiCAD V. De enkellijnige […]

bodegraven – Stabiplan presenteert de nieuwe versie van de module StabiCAD LT Sanitair & Riolering. StabiCAD LT is een tekenprogramma voor installatietechnisch, bouwkundig en arbo/veiligheidstechnisch tekenwerk.

De module Sanitair & Riolering verbetert volgens de leverancier uit Bodegraven het inzicht in de installatie. De nieuwe module is gebaseerd op het DistributieModelTM van StabiCAD V.

De enkellijnige hulplijn legt de basis voor een heel leidingenstelsel waaruit StabiCAD LT automatisch een dubbellijnig kanaal genereert inclusief alle hulpstukken.

Sanitair & Riolering is uit te breiden met de optie Aanzichten die isometrische aanzichten genereert en hoogte-informatie die tijdens het ontwerpen is toegekend zichtbaar maakt. Dat levert duidelijke plaatjes voor prefab- en presentatiedoeleinden op.

Reageer op dit artikel