nieuws

Trimble maakt meetwerk makkelijker

bouwbreed Premium

raunheim – Trimble beveelt de nieuwe auotomatisch zelfnivellerende laserwaterpas LL300 aan voor onder meer hoogtemetingen, nivelleren van bekistingen en funderingen en beton storten. Het meetinstrument nivelleert zichzelf zodra het wordt ingeschakeld. De waterpas wordt gebruikt in combinatie met ontvangers als de Spectra Precision Laser HR300 of CR600.De HR300 kan als handontvanger worden gebruikt of aan […]

raunheim – Trimble beveelt de nieuwe auotomatisch zelfnivellerende laserwaterpas LL300 aan voor onder meer hoogtemetingen, nivelleren van bekistingen en funderingen en beton storten.

Het meetinstrument nivelleert zichzelf zodra het wordt ingeschakeld. De waterpas wordt gebruikt in combinatie met ontvangers als de Spectra Precision Laser HR300 of CR600.De HR300 kan als handontvanger worden gebruikt of aan een baak worden bevestigd.

Trimble adviseert dit toestel voor hoogtemetingen. De CR600 is meer geschikt voor het meten over grotere afstanden en kan ook voor eenvoudige machinebesturingen worden gebruikt. De fabrikant introduceert ook de versie 2.0 van de LM80.

Deze zakcomputer draait op software die voor uitzetten in de bouw is ontwikkeld. De vernieuwde programmatuur maakt het positioneren flexibeler, gaat efficiënter met een kromme of een radius om en vereenvoudigt het werk met verschillende hoogten van funderingen en betonelementen.

Reageer op dit artikel