nieuws

Maxisystem helpt bij meten stikstofoxyde

bouwbreed

capelle aan den ijssel – Euro-Index introduceert de peltierkoeler van Maxisystem. Die wordt gebruikt voor een nauwkeurige bepaling van de hoeveelheid stikstofoxyde in rookgassen. Dat gebeurt in combinatie met een verwarmde monsternameslang. Afkoelend rookgas kan condens vormen in de monsternameslang. Een gedeelte van het stikstofoxyde lost daarin op en wordt dus niet gemeten. De volledige […]

capelle aan den ijssel – Euro-Index introduceert de peltierkoeler van Maxisystem. Die wordt gebruikt voor een nauwkeurige bepaling van de hoeveelheid stikstofoxyde in rookgassen. Dat gebeurt in combinatie met een verwarmde monsternameslang. Afkoelend rookgas kan condens vormen in de monsternameslang. Een gedeelte van het stikstofoxyde lost daarin op en wordt dus niet gemeten. De volledige hoeveelheid wordt wel gemeten wanneer de monsternameslang wordt verwarmd en de rookgassen snel worden afgekoeld in een peltierkoeler. De Maxisystem is voorzien van een monsternamepomp, een stoffilter en een pomp voor afvoer van het condenswater.

Reageer op dit artikel