nieuws

ING blijft bij bod op Rodamco Azië

bouwbreed

den haag – ING Real Estate doet het bod op vastgoedonderneming Rodamco Azië gestand. Circa 85,7 procent van de aandelen is aangemeld. Dat meldt bankverzekeraar ING. Aandeelhouders van Rodamco Asia die hun aandelen nog niet hebben aangemeld, krijgen alsnog de gelegenheid van 11 mei tot 31 mei van hun waardepapieren afstand te doen. ING Real […]

den haag – ING Real Estate doet het bod op vastgoedonderneming Rodamco Azië gestand. Circa 85,7 procent van de aandelen is aangemeld. Dat meldt bankverzekeraar ING.

Aandeelhouders van Rodamco Asia die hun aandelen nog niet hebben aangemeld, krijgen alsnog de gelegenheid van 11 mei tot 31 mei van hun waardepapieren afstand te doen. ING Real Estate biedt 18 euro per aandeel. Rodamco ziet ING als een sterke natuurlijke partner.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels