nieuws

Werkzaamheden N851 bij Meppel van start

bouwbreed

den haag – Dura Vermeer pakt vanaf 19 april de N851 bij Meppel aan. Dit is volgens provincie Drenthe noodzakelijk omdat weggebruikers steeds vaker vertraging ondervinden als gevolg van filevorming tijdens de spits. Een directe aansluiting tussen de A32 en de A28 is op zijn vroegst in 2008 gereed. Extra rijstroken, een rotonde, een dynamisch […]

den haag – Dura Vermeer pakt vanaf 19 april de N851 bij Meppel aan. Dit is volgens provincie Drenthe noodzakelijk omdat weggebruikers steeds vaker vertraging ondervinden als gevolg van filevorming tijdens de spits. Een directe aansluiting tussen de A32 en de A28 is op zijn vroegst in 2008 gereed. Extra rijstroken, een rotonde, een dynamisch snelheidsbord en verbetering van de verkeerslichten moeten vertragingen in de toekomst voorkomen.

De werkzaamheden duren circa zeven maanden en kosten 6 miljoen euro.

Reageer op dit artikel