nieuws

Steigerbumper Invent Trade beschermt interieur in afbouwfase

bouwbreed

lelystad – Met de steigerbumper van Invent Trade uit Lelystad kunnen in de afbouwfase van een project beschadigingen aan het interieur worden voorkomen door botsende steigers. De bumper is een ronde kunststof schijf die eenvoudig om de uitstekende delen van een kamerrolsteiger kan worden gevouwen en ook weer weggenomen. De wielen en de remmen van […]

lelystad – Met de steigerbumper van Invent Trade uit Lelystad kunnen in de afbouwfase van een project beschadigingen aan het interieur worden voorkomen door botsende steigers. De bumper is een ronde kunststof schijf die eenvoudig om de uitstekende delen van een kamerrolsteiger kan worden gevouwen en ook weer weggenomen. De wielen en de remmen van de steiger zullen dan geen butsen veroorzaken aan hoeken van wanden, kozijnen en deuren.

Reageer op dit artikel