nieuws

Provincie investeert fors in bereikbaarheid

bouwbreed Premium

ASSEN – Drenthe gaat de komende jaren miljoenen investeren in de bereikbaarheid van haar steden. Tot en met 2007 stelt de provincie 32 miljoen euro extra beschikbaar. De belangrijkste verkeersprojecten zijn het openbaarvervoernetwerk Kolibri tussen Assen en Groningen, de reconstructie van de weg Emmen-Drachten, een planstudie naar structurele oplossingen voor de fileproblemen op de A28 […]

ASSEN – Drenthe gaat de komende jaren miljoenen investeren in de bereikbaarheid van haar steden. Tot en met 2007 stelt de provincie 32 miljoen euro extra beschikbaar. De belangrijkste verkeersprojecten zijn het openbaarvervoernetwerk Kolibri tussen Assen en Groningen, de reconstructie van de weg Emmen-Drachten, een planstudie naar structurele oplossingen voor de fileproblemen op de A28 tussen Meppel en Zwolle en de aansluiting van de A28 bij Meppel met de weg naar Leeuwarden.

Reageer op dit artikel