nieuws

Productie en eigenschappen aluminium

bouwbreed

helmond – Roval Aluminium BV uit Helmond, producent van aluminium bouwproducten, geeft de Aluminium Bouwwijzer uit. Hoofdmoot van dit pocketboekje is het productoverzicht van het Roval dak- en gevelassortiment.

De producten zijn bestemd voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en renovatie.

De hoofdstukken in het boekje zijn gerangschikt naar de verschillende productlijnen (dakrandprofielen, architectonische dakranden, muuraansluitprofielen, muurafdeksystemen, ontluchtingen, waterslagen, beglazings- en tochtprofielen, ventilatieroosters, lamellenwandsystemen en brievenbussen). Het uitgebreide overzicht is voorzien van bijbehorende technische beschrijvingen en detailtekeningen.

In het boekje geeft Roval ook een overzicht van het productieproces en de eigenschappen van aluminium. Het is duurzaam (eenvoudig te hergebruiken) en licht (goed toepasbaar in IFD bouwen). Het onderhoudsarm, maar zeker niet onderhoudsvrij.

Aluminium Bouwwijzer is voor adviseurs, architecten, woningbouwverenigingen en aannemers gratis te verkrijgen bij Roval Aluminium, telefoon (0492) 561050, e-mail info@roval.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels