nieuws

Nieuwe krachtige lijm van Bison Profesional

bouwbreed

goes – Poly Max is een nieuwe krachtige montagelijm van Bison Professional uit Goes. De lijm is ontwikkeld voor de professionele gebruiker. “Niets wat niet kan” is het motto van de bijbehorende folder. Boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken en drempels, het kan allemaal met Poly Max worden gehecht op iedere denkbare ondergrond. De […]

goes – Poly Max is een nieuwe krachtige montagelijm van Bison Professional uit Goes. De lijm is ontwikkeld voor de professionele gebruiker. “Niets wat niet kan” is het motto van de bijbehorende folder. Boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken en drempels, het kan allemaal met Poly Max worden gehecht op iedere denkbare ondergrond. De lijm kan binnen en buiten worden toegepast, zelfs op een wat vochtige ondergrond, meldt Bison. Het materiaal kan ook worden gebruikt als afdichtmiddel bij bijvoorbeeld kozijnen, boeiboorden, dakgoten, lichtkoepels en schoorstenen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels