nieuws

Narvik Madura grote holle dakpan voor renovatie

bouwbreed

deest – Dakpannenproducent Koramic introduceert de grootformaat keramische holle dakpan Narvik Madura. De dakpan is zowel in de lengte als in de breedte variabel verwerkbaar. Door deze flexibiliteit is het model in principe op elk dakvlak in te dekken. De Narvik Madura meet 287 x 457 millimeter, de latafstand is 335 tot 370 millimeter, de […]

deest – Dakpannenproducent Koramic introduceert de grootformaat keramische holle dakpan Narvik Madura. De dakpan is zowel in de lengte als in de breedte variabel verwerkbaar. Door deze flexibiliteit is het model in principe op elk dakvlak in te dekken.

De Narvik Madura meet 287 x 457 millimeter, de latafstand is 335 tot 370 millimeter, de dekkende breedte 237 tot 240 millimeter en het gewicht 3,6 kilogram per stuk. Het aantal pannen per vierkante meter is 11,3 tot 12,6 stuks.

Koramic zegt dat de pan bij uitstek geschikt is voor renovatie, maar ook voor grootschalige projectbouw. Mede door de latafstand kan de holle pan bij renovatie probleemloos worden ingezet. Ook door de variabele dekkende breedte levert het indekken op een bestaand dakvlak geen probleem op. De Narvik Madura is er in vijf kleuren: natuurrood, rustiek engove, lichtgrijs engobe, zwart edel-engobe en zwart verglaasd. De Narvik Madura is op de BouwRai te zien in de stand van Koramic (nr. 8.332).

Reageer op dit artikel