nieuws

Minder klachten over stuc- en schilderwerk

bouwbreed Premium

gouda – Het aantal klachten tegen ondernemingen uit de schilders-, stukadoors-, en glaszetsector is vorig jaar met 13 procent gedaald naar 88. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Geschillencommissie Schilders-, Glaszet- en Stukadoorsbedrijf. De meeste klachten gingen over de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk. Het financiële belang dat bij klachten in het geding was, […]

gouda – Het aantal klachten tegen ondernemingen uit de schilders-, stukadoors-, en glaszetsector is vorig jaar met 13 procent gedaald naar 88. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Geschillencommissie Schilders-, Glaszet- en Stukadoorsbedrijf.

De meeste klachten gingen over de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk. Het financiële belang dat bij klachten in het geding was, bedroeg gemiddeld 2169 euro. Het hoogste belang was bijna 12.000 euro.

Van de behandelde klachten werden er 31 geheel en 9 ten dele gegrond verklaard. De gemiddelde uitgekeerde vergoeding bedroeg 1566 euro. De commissie achtte 17 klachten ongegrond.

Reageer op dit artikel