nieuws

Meer winkels op toplocaties Apeldoorn

bouwbreed Premium

apeldoorn – Winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn moet meer winkels op toplocaties krijgen. Dat is het doel van de verbouwing waarmee deze week is begonnen. Nu bevindt zich een aantal winkels in het centrum nog achter een centraal gelegen ijstentje. Volgens Eljans Vastgoedbeheer liggen die zaken letterlijk in de schaduw en trekken ze te weinig […]

apeldoorn – Winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn moet meer winkels op toplocaties krijgen. Dat is het doel van de verbouwing waarmee deze week is begonnen. Nu bevindt zich een aantal winkels in het centrum nog achter een centraal gelegen ijstentje.

Volgens Eljans Vastgoedbeheer liggen die zaken letterlijk in de schaduw en trekken ze te weinig klanten. Door verplaatsing van de ijssalon en begin mei ook een nieuwe entree te creëren, moet een koopgoot ontstaan. De Oranjerie krijgt dan volgens de eigenaar een veel opener karakter en meer terrasruimte. Eljans hoopt dat het transparant maken van het centrum half september gereed is.

Reageer op dit artikel