nieuws

Koks en rioolreiniger ROM werken samen

bouwbreed

alkmaar – Reiniger Koks Groep heeft een meerderheidsbelang genomen in ROM BV, sinds 1980 actief op de rioolreinigingsmarkt. Met deze vergaande samenwerking zullen volgens Koks de klanten van beide ondernemingen kunnen kiezen uit een aanzienlijk breder assortiment producten en diensten. De professionaliteit en vakkundigheid zal bovendien nog verder toenemen. ROM wordt daarbij in de huidige […]

alkmaar – Reiniger Koks Groep heeft een meerderheidsbelang genomen in ROM BV, sinds 1980 actief op de rioolreinigingsmarkt. Met deze vergaande samenwerking zullen volgens Koks de klanten van beide ondernemingen kunnen kiezen uit een aanzienlijk breder assortiment producten en diensten.

De professionaliteit en vakkundigheid zal bovendien nog verder toenemen. ROM wordt daarbij in de huidige vorm voortgezet.

Koks Groep zit in de reiniging met specialistische voertuigen zoals straatveegmachines, spoelvoertuigen en gladheidsbestrijdingsmaterieel. In de rioolreiniging zit Koks met onder andere doorspuitauto�s en kolkenzuigers.

ROM vult dit pakket keurig aan, vindt Koks. Bovendien geeft het Koks de gelegenheid nog intensiever op de internationale reinigingsmarkten te opereren.

Reageer op dit artikel