nieuws

Kantoren kopen via sms-dienst mogelijk

bouwbreed

amsterdam – Voor de verkoop en verhuur van onroerend goed komt een nieuwe sms-dienst. Makelaar Jones Lang Lasalle gaat als eerste gebruik maken van deze dienst uit de koker van Meganova, een bedrijf dat eerder draadloosinteraanbieder HubHop lanceerde. Dit bedrijf is nu een dochter van KPN. In het systeem krijgt elk object een aparte sms-code, […]

amsterdam – Voor de verkoop en verhuur van onroerend goed komt een nieuwe sms-dienst. Makelaar Jones Lang Lasalle gaat als eerste gebruik maken van deze dienst uit de koker van Meganova, een bedrijf dat eerder draadloosinteraanbieder HubHop lanceerde. Dit bedrijf is nu een dochter van KPN.

In het systeem krijgt elk object een aparte sms-code, die een makelaar kan aanbrengen op bijvoorbeeld raambiljetten. Potentiële klanten krijgen na het versturen van de code de informatie over het object via internet toegestuurd.

Oprichters van Meganova zijn J. Eshuis, C. Wenckebach en B. Veldhuijzen van Zanten. Het eerdere geesteskind HubHop is in Nederland marktleider in de exploitatie van zogenoemde hotspots.

Reageer op dit artikel