nieuws

JMV radiatorklem past in design

bouwbreed Premium

zwolle – JMV brengt een nieuwe klem op de markt om designradiatoren te aarden. De vormgeving van de klem is afgestemd op de moderne designbadkamer. De messing vernikkelde radiatorklem is eenvoudig te monteren met een inbusbout op de kraanwartelmoer van de koppeling. Bij elke verpakking wordt een inbussleutel meegeleverd. De klem van JVM wordt geleverd […]

zwolle – JMV brengt een nieuwe klem op de markt om designradiatoren te aarden. De vormgeving van de klem is afgestemd op de moderne designbadkamer. De messing vernikkelde radiatorklem is eenvoudig te monteren met een inbusbout op de kraanwartelmoer van de koppeling. Bij elke verpakking wordt een inbussleutel meegeleverd.

De klem van JVM wordt geleverd door Hemmink in Zwolle.

Reageer op dit artikel