nieuws

Huwa stemt baksteen al in ontwerpfase af

bouwbreed

bemmel – Combiance is een totaalconcept voor gevel- en straatbakstenen in dezelfde kleurstellingen van Huwa Baksteen. Ontwerpers en opdrachtgevers kunnen al in een vroeg stadium van de ontwerpfase kiezen voor een afgewogen invulling van een project en zijn omgeving. Dan wordt bijvoorbeeld de bestrating van straten en opritten afgestemd op de te gebruiken gevelbaksteen. Zo […]

bemmel – Combiance is een totaalconcept voor gevel- en straatbakstenen in dezelfde kleurstellingen van Huwa Baksteen. Ontwerpers en opdrachtgevers kunnen al in een vroeg stadium van de ontwerpfase kiezen voor een afgewogen invulling van een project en zijn omgeving. Dan wordt bijvoorbeeld de bestrating van straten en opritten afgestemd op de te gebruiken gevelbaksteen. Zo kunnen bijvoorbeeld kleuren en belijningen van een gebouw terugkomen in een aangrenzend plein en kunnen opritten op natuurlijke wijze aansluiten op woningen, zegt Huwa.

De Huwa gevelbakstenen zijn te combineren met achttien straatbakstenen. De kleuren variëren van oranje en okergeel tot aan roodpaars en paarsbruin. Veel kleurencombinaties zijn mogelijk, van harmoniërend tot bewust contrasterend.

De Combiance collectie wordt gepresenteerd tijdens de BouwRAI in Amsterdam. Parkhal stand 08.232.

Reageer op dit artikel