nieuws

Hörman renoveert garagedeur in één dag

bouwbreed

barneveld – Als het aan Hörmann Nederland ligt hoeft de renovatie van een garagedeur met aandrijving doorgaans niet langer te duren dan een dag. Het bedrijf uit Barneveld adviseert daarvoor de zogeheten sectionaaldeur.

Die opent verticaal en biedt zo meer ruimte voor het parkeren voor en in de garage. De virtuele moderniseringsplanner van Hörmann laat via het beeldscherm van de pc zien of de nieuwe garagedeur bij de woning past.

De leverancier neemt zelf de maten op en neemt ook opties als (extra) stopcontacten of garageverlichting in het renovatieplan mee. Het bedrijf drukt opdrachtgevers op het hart voldoende tijd te nemen om de renovatie voor te bereiden. Hörmann levert onder meer enkelwandige sectionaaldeuren waarvan elk paneel is voorzien van gelijmde stalen versterkingsprofielen. De dubbelwandige variant is gevuld met PU-schuim. Als optie biedt de leverancier de dubbelwandige geïsoleerde stalen sectionaaldeuren van het type LPU 40 met een ingebouwde loopdeur. Speciaal beslag zorgt ervoor dat de deur ook in oudere garages met een te lage lateihoogte past. De eigen deuraandrijving van Hörmann vergt doorgaans geen extra lateihoogte. De fabrikant produceert de deuren volgens de veiligheidsnorm NEN-EN 12604. Een zogeheten �anti-inbraakset� zorgt dat de deuren voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Reageer op dit artikel