nieuws

HBG wint prijzen in Engeland

bouwbreed

londen – BAM-dochter HBG Construction heeft de prestigieuze prijs gewonnen voor het bouwbedrijf dat het meest aan opleidingen en trainingen doet. Als onderaannemer straalt de prijs voor de Royal Albert Hall een beetje op het bedrijf. “De eindeloze reeks trainingen die HBG zijn werknemers aanbiedt zijn fantastisch”, zegt de jury over de inspanningen van het […]

londen – BAM-dochter HBG Construction heeft de prestigieuze prijs gewonnen voor het bouwbedrijf dat het meest aan opleidingen en trainingen doet. Als onderaannemer straalt de prijs voor de Royal Albert Hall een beetje op het bedrijf.

“De eindeloze reeks trainingen die HBG zijn werknemers aanbiedt zijn fantastisch”, zegt de jury over de inspanningen van het bedrijf. Tegen het einde van de jaren negentig ontstond het als mengsel van Higgs & Hill, Kyle Stewart en GA. Om die drie op dezelfde manier te laten werken, kregen trainingen een hele grote rol toebedeeld. Sinds 2000 is dit uitgegroeid tot een uniforme structuur voor de opleiding en training van zowel werknemers op de werkvloer als het management.

Met behulp van Prudential Property Investment en Reading College and School of Arts & Design, heeft HBG een 2 hectare groot trainingscentrum in Reading opgezet onder meer voor de training van civiele bouwers. De prijs voor het beste project is gegaan naar de verbouw van de Royal Albert Hall.

Reageer op dit artikel