nieuws

Gootsysteem Ubbink eenvoudig te plaatsen

bouwbreed

doesburg – Ubbink uit Doesburg introduceert de strakke dakrandafwerking Forta. Het kunststof gootsysteem is beugelloos en eenvoudig te plaatsen omdat de goten rechtstreeks op de gootplanken worden geschroefd. De montage kan ook bij regen worden uitgevoerd. De Forta is geschikt voor ieder dak met een helling van 0 tot 55 graden. Door het overstekende randdetail […]

doesburg – Ubbink uit Doesburg introduceert de strakke dakrandafwerking Forta. Het kunststof gootsysteem is beugelloos en eenvoudig te plaatsen omdat de goten rechtstreeks op de gootplanken worden geschroefd. De montage kan ook bij regen worden uitgevoerd.

De Forta is geschikt voor ieder dak met een helling van 0 tot 55 graden.

Door het overstekende randdetail zal de gladde goot aan de buitenzijde nauwelijks vuil worden. Aan de binnenzijde houdt de hoge afvoersnelheid van het regenwater de goten schoon.

De dankrandafwerking is verkrijgbaar in wit (RAL9010) en vanaf medio dit jaar ook in crème (RAL9001). Beide zijn overschilderbaar.

Volgens Ubbink is de levensduur minimaal dertig jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels