nieuws

Digitaal Foamglas Novem

bouwbreed Premium

Pittsburgh Corning Nederland BV uit Nieuwegein heeft op de website www.foamglas.nl/animatie nieuwe uitvoeringsanimaties geplaatst. Te zien zijn de uitvoering van de Foamglas Perinsul koudebrugonderbreking bij fundering, de toepassing van Perinsul bij plat dak/opgaand werk en het Kompaktdak met klinkerafwerking. Mobiele keukens Cuisine Mobile Momar BV uit Zoetermeer heeft sinds kort de website www.mobile-kitchens.com in de lucht. […]

Pittsburgh Corning Nederland BV uit Nieuwegein heeft op de website www.foamglas.nl/animatie nieuwe uitvoeringsanimaties geplaatst. Te zien zijn de uitvoering van de Foamglas Perinsul koudebrugonderbreking bij fundering, de toepassing van Perinsul bij plat dak/opgaand werk en het Kompaktdak met klinkerafwerking.

Mobiele keukens

Cuisine Mobile Momar BV uit Zoetermeer heeft sinds kort de website www.mobile-kitchens.com in de lucht.

Het bedrijf verhuurt tijdelijke keukenvoorzieningen. Deze voorzieningen kunnen worden ingezet bij bijvoorbeeld renovaties van ziekenhuizen, instellingen en bedrijfskantines.

Op de website www.kompas.novem.nl/corporatiepraktijk presenteert Novem projecten van woningcorporaties waarbij fors energie is bespaard. De projecten kunnen als voorbeeld dienen voor andere corporaties, onder andere omdat zij integrale oplossingen bieden voor meerdere knelpunten.

De Europese vereniging van producenten van polycarbonaatplaten EAMPCS geeft op de nieuwe website www.polycarbonate-sheets-com informatie over de toepassingsmogelijkheden. Dat levert highlights op in onder andere architectuur en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Reageer op dit artikel