nieuws

Codesysteem voor herkenning zaagblad

bouwbreed

landgraaf – Berner Produkten BV uit Landgraaf heeft een nieuw kleurcodesysteem en kwaliteitsmerk voor zaagbladen. Het systeem zorgt dat de klanten het juiste zaagblad inzetten. Vier kleuren geven aan waarvoor de zaag geschikt is: metaal, hout, metaal en hout of speciale toepassingen. De kwaliteit (standaard, top of premium) wordt aangegeven met één, twee of drie […]

landgraaf – Berner Produkten BV uit Landgraaf heeft een nieuw kleurcodesysteem en kwaliteitsmerk voor zaagbladen. Het systeem zorgt dat de klanten het juiste zaagblad inzetten. Vier kleuren geven aan waarvoor de zaag geschikt is: metaal, hout, metaal en hout of speciale toepassingen. De kwaliteit (standaard, top of premium) wordt aangegeven met één, twee of drie kroontjes.

Reageer op dit artikel