nieuws

Bouw scoort laag met etnische minderheden

bouwbreed

den haag – De bouw heeft de minste mensen behorend tot de etnische minderheden in dienst. Het gemiddelde aandeel in 2002 op de arbeidsmarkt was 9,1 procent, de bouw blijft steken op 6 procent. De positie van etnische minderheden op de arbeidsmarkt is echter wel een stuk verbeterd. In 2001 lag het gemiddelde nog op […]

den haag – De bouw heeft de minste mensen behorend tot de etnische minderheden in dienst. Het gemiddelde aandeel in 2002 op de arbeidsmarkt was 9,1 procent, de bouw blijft steken op 6 procent. De positie van etnische minderheden op de arbeidsmarkt is echter wel een stuk verbeterd. In 2001 lag het gemiddelde nog op 8,5 procent. Dat schrijft staatssecretaris Rutte (sociale zaken) aan de Kamer.

Reageer op dit artikel