nieuws

Arcadis Aqumen aan slag voor FEI

bouwbreed

arnhem – Arcadis Aqumen gaat onderhoud verrichten voor FEI Electron Optics. Het Nederlandse dochterbedrijf van het Amerikaanse concern FEI besteedt het management uit voor een vloeroppervlak van 25.000 vierkante meter. Arcadis Aqumen is een joint venture van ingenieursbureau Arcadis en de Britse onderneming Mowlem Aqumen. Tot de te verrichten werkzaamheden behoren het technische onderhoud van […]

arnhem – Arcadis Aqumen gaat onderhoud verrichten voor FEI Electron Optics. Het Nederlandse dochterbedrijf van het Amerikaanse concern FEI besteedt het management uit voor een vloeroppervlak van 25.000 vierkante meter. Arcadis Aqumen is een joint venture van ingenieursbureau Arcadis en de Britse onderneming Mowlem Aqumen. Tot de te verrichten werkzaamheden behoren het technische onderhoud van de bedrijfspanden maar ook de beveiliging, inkoop en catering. Vijf medewerkers verhuizen van FEI naar Arcadis. FEI heeft in Eindhoven een vestiging met bijna vijfhonderd medewerkers.

Reageer op dit artikel