nieuws

AM ontwikkelt in Almere Poort

bouwbreed

almere – Amstelland MDC ontwikkelt samen met woningstichting Goede Stede en Nijhuis Bouw een gedeelte van het Europakwartier in Almere Poort. Voor een bedrag van 70 miljoen euro verrijzen vierhonderd woningen. De bouw begint eind 2005. Het Europakwartier wordt de eerste wijk van het nieuwe stadsdeel Almere Poort. In het Europakwartier staan 3000 woningen gepland.

almere – Amstelland MDC ontwikkelt samen met woningstichting Goede Stede en Nijhuis Bouw een gedeelte van het Europakwartier in Almere Poort. Voor een bedrag van 70 miljoen euro verrijzen vierhonderd woningen. De bouw begint eind 2005.

Het Europakwartier wordt de eerste wijk van het nieuwe stadsdeel Almere Poort. In het Europakwartier staan 3000 woningen gepland.

Reageer op dit artikel