nieuws

Financiële topman ook bij Boskalis snel weg

bouwbreed Premium

papendrecht – De financiële topman van baggerconcern Boskalis, A. Hoevenaars, stapt dit jaar nog op. De oud-topman van verzekeringsconcerns Achmea en Eureko trad vorig jaar juli aan bij de onderneming, maar is nu al uitgekeken op zijn pas aanvaarde baan “Hij constateert dat gezien zijn brede ervaring, bij Boskalis geen ruimte bestaat voor een functie […]

papendrecht – De financiële topman van baggerconcern Boskalis, A. Hoevenaars, stapt dit jaar nog op. De oud-topman van verzekeringsconcerns Achmea en Eureko trad vorig jaar juli aan bij de onderneming, maar is nu al uitgekeken op zijn pas aanvaarde baan “Hij constateert dat gezien zijn brede ervaring, bij Boskalis geen ruimte bestaat voor een functie met een voor hem passende uitdaging”, aldus Boskalis gisteren in een verklaring. Het is niet de eerste keer dat Hoevenaars snel vertrekt. Hij stapte eind 2002 na ruim een jaar op als bestuursvoorzitter bij verzekeringsconcern Eureko na een groot verlies.

Reageer op dit artikel