nieuws

Winst Ingersoll-Rand stijgt spectaculair

bouwbreed

den haag – De netto winst van Ingersoll-Rand (onder meer Bobcat en Thermo King) is in het derde kwartaal van 2003 met liefst 73 procent gestegen ten opzichte van het derde kwartaal 2002. De netto winst steeg in het derde kwartaal van 89,3 miljoen dollar naar 154,6 miljoen dollar. De omzet steeg in het derde […]

den haag – De netto winst van Ingersoll-Rand (onder meer Bobcat en Thermo King) is in het derde kwartaal van 2003 met liefst 73 procent gestegen ten opzichte van het derde kwartaal 2002. De netto winst steeg in het derde kwartaal van 89,3 miljoen dollar naar 154,6 miljoen dollar. De omzet steeg in het derde kwartaal van 2208 miljoen dollar naar 2520 miljoen dollar, een stijging van 14 procent. Volgens topman Herbert Henkel beginnen de efficiencymaatregelen, die drie jaar geleden zijn ingezet, vruchten af te werpen.

Reageer op dit artikel