nieuws

World of Concrete ’98

bouwbreed Premium

De internationale vakbeurs voor de betonwereld World of Concrete (WOC) wordt in 1998 gehouden in Orlando, Florida, in de Verenigde Staten. Volgens de organisatoren gaat het om de grootste jaarlijkse internationale bouwbeurs. Hij duurt vijf dagen, van 17 tot en met 21 januari. Op het programma staan mega-demonstraties van betonproducten en -technieken, ca. 70 lezingen, en bijeenkomsten van een aantal Amerikaanse en internationale organisaties op het gebied van beton. De World of Concrete USA wordt georganiseerd door World of Concrete Expositions, een divisie van The Aberdeen Group. Op Internet is een site over de World of Concrete aanwezig.

Het adres is http://www.wocexpos.com.

Informatie is te verkrijgen via e-mail woc1009wocnet.com, of via I. Hoevenagel van Cobouw, tel. 070-3045700.

Reageer op dit artikel