nieuws

Brandweer op de bres voor goede bereikbaarheid

bouwbreed

De Haagse brandweer gaat aannemers in de hofstad nog eens uitleggen dat door de omvangrijke werkzaamheden in de binnenstad omleidingsroutes echt vrij moeten zijn van bouwmaterieel. Dat heeft brandweerwoordvoerder F. Lek gisteren gezegd.

De bouw van een tramtunnel van het Centraal Station naar de Prinsegracht vormt het grootste probleem. Door dat project is de belangrijkste verkeersader in het centrum al een tijd lang niet te gebruiken. Voor de Haagse brandweer is het daarom van levensbelang dat de omliggende straten gevrijwaard blijven van allerlei bouwrotzooi. Deze week maakten de spuitgasten foto’s van de situatie in die omliggende straten.

De brandweer brengt de situatie van de bereikbaarheid in kaart in samenwerking met de hoofdaannemer van het tunnelproject, TramKom. De hoofdaannemer gaat aan de hand van de gegevens een lezing organiseren voor alle betrokken aannemers.

Reageer op dit artikel