nieuws

‘Vernieuwing van autoracebaan Zandvoort nauwelijks vertraagd’

bouwbreed

Op zijn laatst volgend jaar mei heeft Zandvoort een gloednieuwe autosportaccommodatie. Een ultramoderne pitstraat, een tot meer dan vier kilometer verlengde racebaan en een comfortabele hoofdtribune voor 2400 mensen. De kosten zijn f. 14 miljoen. De rigoureuze vernieuwing van het pitscomlex moet volgende maand worden opgeleverd. In het weekeinde van 21 en 22 juni hebben de deelnemers aan Italia a Zandvoort de primeur van het gebruik van de nieuwe garages en pitlane.

In oktober wordt een begin gemaakt met de uitbreiding van de omloop en de bouw van de nieuwe hoofdtribune. Hans Ernst, directeur van Circuit Park Zandvoort BV, houdt rekening met bezwaarschriften van milieuactivisten en de uitbaters van het vakantiepark Grandorado, dat aan het circuit grenst. Maar zorgen baren die mogelijke tegenwerkingen hem niet.

Reageer op dit artikel